Новий кросовер із Китаю отримав дизайн від преміальних Porsche, Ford і Lamborghini

Підпишись на нас:

Denza, китайський бренд, який є спільним підприємством BYD і Mercedes-Benz Group, представив зовнішній дизайн нової моделі під назвою N7. П’ятимісний кросовер, який, як очікується, буде доступний з варіантами електричної та гібридної трансмісії, має нижчий, ніж зазвичай, кліренс і спортивний стиль, запозичений від інших автовиробників.

Подробиці

N7 є серійною версією минулорічної концепції Inception і має еволюцію тієї самої теми дизайну. Світлодіодні фари нагадують фари моделей Lamborghini, а лінія вікон і задні плечі нагадують Ford Mustang Mach-E. Задні ліхтарі на всю ширину мають дизайн, натхненний Porsche. Тим не менш, N7 може похвалитися декількома унікальними особливостями, такими як ДХО, встановлені на бампері, які зливаються зі складними впускними отворами, і розширена хромована окантовка над бічними вікнами. Інші основні моменти включають велике заднє антикрило, диски з п’ятьма спицями, дверні ручки врівень і високотехнологічний дифузор, які сприяють аеродинамічному дизайну автомобіля.

Denza N7

Кросовер має порти для зарядки з обох боків кузова, як і мінівен Denza D9, який вже продається в Китаї. Ми також можемо побачити датчик LiDAR і камери, що натякає на функції напівавтономного водіння, хоча можна з упевненістю припустити, що позашляховик буде оснащений повністю цифровою панеллю приладів і великою кількістю технічних функцій у салоні.

У нас немає подробиць про основу N7, вважається, що він буде доступний з гібридною та повністю електричною трансмісіями. Те ж саме стосується D9, який має різну вихідну потужність від 296-401 к.с. для DM-i Hybrid і від 308-369 к.с. для EV. Довжина серійної моделі, ймовірно, буде схожа на концепт, який становив 4,9 м.

Denza N7

Denza N7 буде представлено в Китаї найближчими місяцями, а також очікується, що більший трирядний позашляховик N8 з’явиться пізніше цього року. Як повідомляє cnevpost , Чжао Чанцзян, який є керівником відділу продажів Denza, раніше натякав на ціну близько 400 000 ієн (57 504 доларів) за позашляховик. Для тих, хто не знайомий з Denza, компанія була заснована в 2010 році як спільне підприємство між BYD і Daimler, які спочатку мали 50-50% акцій власності, але з 2021 року співвідношення змінилося до 90%-10%.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: