Наступний великий кросовер Hyundai Palisade очікують глобальні зміни дизайну

Підпишись на нас:

Судячи з інформації, що надходить, компанія Hyundai планує провести масштабну модернізацію Palisade. І якщо дизайн зовнішності завдяки раніше розсекреченим моделям був відомий, то про інші підготовлені зміни поки що мало що відомо. Однак опублікована зараз інформація вказує на те, що корейська компанія не обмежиться переробкою дизайну Hyundai Palisade 2026 року.

Подробиці

Знімки показують, що виробник внесе досить серйозні зміни в конфігурацію салону. Зокрема, корейська модель вперше вийде на ринок у 9-місцевому виконаннях. Тобто в передній частині салону компанія Hyundai розмістить не 2, а 3 сидіння. Можливо, вони будуть запропоновані у вигляді опції. Ба більше, не виключено, що 9-місний Palisade продаватимуть тільки на південнокорейському ринку.

Наступний Hyundai Palisade очікують глобальні зміни: у такому вигляді його ніколи не випускали

З чуток, автомобіль побудують на якійсь новій інноваційній платформі, завдяки якій кросовер помітно підросте в розмірах. Одночасно з цим всередині стане просторіше, що, ймовірно, і дасть змогу корейським інженерам оснастити Palisade дев’ятьма сидіннями. Причому всередині, найімовірніше, буде просторо на всіх трьох рядах.

Наступний Hyundai Palisade очікують глобальні зміни: у такому вигляді його ніколи не випускали

За попередніми даними, на вибір із кросовером запропонують 3,5-літровий двигун, який замінить 3,8-літровий, і гібрид на основі мотора об’ємом 2,5 літра. Про характеристики цих агрегатів поки що нічого не повідомляють.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: