Mitsubishi ASX більше не копіює Renault Captur: кросовер після оновлення отримав унікальний зовнішній вигляд

Підпишись на нас:

У рамках нещодавнього оновлення компанія Mitsubishi випустила ASX, який став повною копією Renault Captur. Через це японська модель отримала масу критичних відгуків. Але зараз виробник вирішив відмовитися від сліпого копіювання. Оновлений Mitsubishi ASX 2024 року як мінімум зовні не схожий на Captur. Однак схожість простежується в технічній частині.

Подробиці

Японська новинка стандартно оснащується літровим турбодвигуном, максимальна віддача якого не перевищує 91 к.с.. Разом із ним поєднується тільки 6-ступінчаста механічна КПП. У наступній версії з’являється 1,3-літровий турбомотор, який входить до складу “м’якого” гібрида. Залежно від модифікації цей агрегат видає до 140 або 158 к.с. Початкова версія 1,3-літрового турбомотора поєднується з “механікою”, коли як потужніша – з 7-ступінчастим “автоматом”.

Mitsubishi ASX більше не копіює Renault Captur: японський крос після оновлення став ефективнішим

Японська модель зберегла компактні розміри. Але тепер вона вирізняється агресивнішою зовнішністю, що багато в чому зумовлено нестандартним малюнком решітки радіатора і великим трапецієподібним повітрозабірником. Кросовер придбав нові передню оптику і задні С-подібні світлодіодні ліхтарі.

Mitsubishi ASX більше не копіює Renault Captur: японський крос після оновлення став ефективнішим

У комплекті з ASX тепер пропонуються 7-дюймова цифрова панель приладів і сенсорний екран на 10,4 дюйма. Залежно від комплектації кросовер оснащується інтелектуальним круїз-контролем, асистентом утримання в смузі з контролем швидкості та іншими опціями.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: