Один із найкращих позашляховиків Toyota став потужнішим і економічнішим

Підпишись на нас:

У США відкрилися продажі оновленого пікапа Toyota Tacoma 2024 року, який вважають одним із найкращих представників свого класу. Ця модель тепер комплектується гібридною установкою. Причому цей агрегат запропонували з версією TRD, яка підвищує прохідність Tacoma. Ціни на оновлений пікап тепер стартують з позначки в 47795 доларів. Тобто за гібрид просять доплатити 3700 доларів.

Подробиці

Цікаво те, що японська модель стандартно комплектується 6-діапазонною механічною КПП. Інші позашляховики компанії з аналогічною трансмісією поставляються зараз тільки з “автоматом”. 8-ступінчаста автоматична КПП у Tacoma з’являється в модифікації TRD Off-Road. У кожному разі покупцям пропонується гібрид, що видає до 326 к.с. і 630 Н*м. Тобто віддача у пікапа зросла щонайменше на 50 к.с.

Один із найкращих позашляховиків Toyota став потужнішим і економічнішим: з іншим мотором вийшла Tacoma

Під капотом у японської моделі розміщується 2,4-літровий двигун із турбонаддувом. Вбудований електромотор забезпечує тимчасове підвищення тяги, коли як в основному Tacoma їздить на ДВЗ. Жодних додаткових змін виробник вносити не став.

Один із найкращих позашляховиків Toyota став потужнішим і економічнішим: з іншим мотором вийшла Tacoma

Гібридна установка доступна з п’ятьма комплектаціями Tacoma. Найдорожча версія оцінена в 65395 доларів. Автомобіль комплектується шкіряними сидіннями з підігрівом, великим тачскріном, багатозонним кліматом, камерами кругового огляду і круїзом, який також допомагає їздити по бездоріжжю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: