Tesla втрачає статус найпопулярнішого виробника електрокарів: названо нового лідера з Китаю

Підпишись на нас:

Китайський автопром продовжує завойовувати світовий ринок. Компанії з Піднебесної змушують визнаних лідерів “рухатися” зі своїх позицій. І це не порожні слова, оскільки китайські марки регулярно публікують звіти про зростання продажів і виробництва. Цього разу відзначився бренд Zeekr, який займається випуском електрокарів.

Подробиці

Так, компанія заявила, що в деяких провінціях Китаю вона продає більше машин, ніж американська Tesla. На тлі цього успіху марка планує зміцнити свої позиції на європейському та латиноамериканському ринках. За словами Енді Ана, генерального директора Zeekr, у планах керівництва реалізувати повномасштабний візит на світові майданчики вже в поточному році.

Tesla втрачає статус найпопулярнішого виробника електрокарів: компанія Zeekr уже обходить її

Незважаючи на те, що розрив між Zeekr і Tesla продовжує скорочуватися, скидати з рахунків американського виробника як мінімум передчасно. При визначенні лідерства величезне значення має цінова категорія автомобілів. Так ось у деяких із них “зелені” моделі від Ілона Маска, як і раніше, не поступаються жодним пунктом в рейтингу. Але і тут Zeekr готує відповідь. На Пекінському автосалоні компанія має намір представити нову конструкцію машини зі збільшеним на 10-20 відсотків простором салону. Таким чином, марка робить ставку не тільки на технологічну “начинку” своєї продукції, а й на комфорт пасажирів. Але і про перший аспект Zeekr не забуває. Її моделі оснащені всіма доступними цифровими сервісами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: