Lamborghini представила свій перший гібридний позашляховик потужністю 800 к.с.

Підпишись на нас:

Офіційно представлений новий Lamborghini Urus SE 2025 року. Це перший гібридний позашляховик італійської компанії. Потужність автомобіля досягає 800 к.с. Крім того, він може похвалитися хорошою електричною автономністю. Дебют новинки відбувся в рамках Пекінського автосалону. І вибір на користь цього заходу невипадковий, оскільки ця азіатська країна – один з основних ринків марки.

Подробиці

Новий Urus SE покликаний сприяти амбітному процесу електрифікації, який затіяла італійська компанія. І цей автомобіль може похвалитися як продуктивністю, так і ефективністю. Позашляховик отримав оновлений дизайн з новими матричними світлодіодними фарами, іншими бампером і решіткою радіатора. Аеродинамічна ефективність була покращена завдяки вентиляційним отворам під днищем і модернізованим повітропроводам. На кормі можна побачити перероблену кришку багажника та ліхтарі у формі літери Y. Ще з’явився новий розсіювач.

Lamborghini представила свій перший гібридний позашляховик потужністю 800 к.с. - новий Urus SE

Кузов автомобіля можна пофарбувати в один зі 100 відтінків. А під час запуску будуть доступні 2 нових ексклюзивних кольори. Також є безліч варіантів персоналізації салону. Але якщо і цього буде недостатньо, можна скористатися програмою Ad Personam, щоб створити унікальний Urus SE. Силова установка охоплює 4,0-літровий двигун V8 з подвійним турбонаддувом і електромотор. Сумарно вони видають 800 к.с. потужності і 950 Н*м крутного моменту. З ними поєднуються АКПП на 8 швидкостей і повнопривідна система. На електриці машина може проїхати понад 60 км.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: