Українські війська підірвали російський ЗРК Бук-М1 до того, як він здійснив постріли

Підпишись на нас:

Українські Сили спецоперацій успішно знищили російський зенітно-ракетний комплекс БУК-М1.

Подробиці

Як повідомляють у Командуванні спецоперацій України, під час проведення розвідки на спірній ділянці бойовики 3-го окремого полку спеціального призначення виявили ворожу систему БУК-М1. Систему виявили саме тоді, коли вона готувалася до запуску ракет.

«Наші оператори оперативно передали координати ворожої цілі підрозділам ракетної артилерії Сил оборони. Система БУК-М1 не мала змоги здійснити жодного ракетного пуску — вона була оперативно ліквідована», — підкреслили у спецназі.

БУК-М1 це мобільний зенітно-ракетний комплекс середньої дальності, розроблений Росією. Система БУК-М1, призначена для захисту наземних військ і життєво важливих об’єктів від загроз з повітря, здатна вражати різні повітряні цілі, включаючи літаки, крилаті ракети, вертольоти та інші повітряні загрози. Його адаптивність забезпечує ефективний захист навіть від складних електронних засобів протидії.

Ця успішна операція підкреслює стійкість та вправність українських спецназівців у протидії сучасним військовим загрозам та забезпеченні безпеки країни в умовах триваючих бойових дій.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: