Найбюджетніший кросовер Hyundai презентують з повністю зміненою технічною частиною: 500 км без АЗС

Підпишись на нас:

Компанія Hyundai кілька місяців тому розпочала тестування нової версії кросовера Creta, у якого повністю переглянули компонування технічної частини. Тепер цю модель випускатимуть з електричним двигуном. Причому, згідно з інформацією, що надходить, Hyundai Creta 2025 року вийде і з іншими оновленнями, які змінять уявлення про автомобіль.

Подробиці

З чуток, офіційна презентація корейської новинки відбудеться наприкінці 2024 року. Однак на ринок вона надійде пізніше. Очікується, що це станеться тільки в першій половині 2025 року. Спочатку корейський кросовер продаватимуть виключно на індійському ринку, але надалі автомобіль стане глобальною моделлю.

Hyundai Creta з повністю зміненою технічною частиною: названо точні терміни дебюту

Відомо, що електрична Creta багато запозичить у бензинової. Але вона позбудеться радіаторної решітки. Також будуть трохи перероблені передній бампер і панель у салоні, яку поповнять двома екранами на 10,25-дюймів. Найімовірніше, список опцій запозичать у топової модифікації бензинової Creta. Це означає, що електрокросовер оснастять повним набором систем безпеки, вентильованими кріслами першого ряду та іншими опціями, включно з адаптивним круїз-контролем.

Hyundai Creta з повністю зміненою технічною частиною: названо точні терміни дебюту

Технічні характеристики корейської новинки поки що невідомі. Передбачається, що запас ходу у неї досягне 500 кілометрів. Найімовірніше, автомобіль вийде з одним електродвигуном.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: