Вищий комфорт, але класичні мотори: Hyundai випускає оновлений преміальний кросовер Genesis GV70

Підпишись на нас:

Компанія Hyundai представила оновлений кросовер Genesis GV70 2025 року. Автомобіль візуально схожий на свого попередника. Однак він став комфортнішим, зберігши при цьому класичні двигуни. Ціни на корейську новинку поки що не оголошено, але, найімовірніше, вона подорожчає незначним чином. Ймовірно, на світовий ринок кросовер надійде найближчим часом.

Подробиці

Корейський виробник змінив малюнок радіаторної решітки, але зберіг знайому форму щита. Кросовер отримав поліпшену головну оптику з більш ефективною технологією освітлення. Також спереду у корейської моделі з’явилася нова захисна пластина. Візуально кросовер відрізняється від попередника ще й за рахунок 19-дюймових колісних дисків.

Вищий комфорт, але класичні мотори: Hyundai випускає оновлений кросовер Genesis GV70

У салоні у корейської моделі з’явився великий 27-дюймовий дисплей. Він об’єднує цифрову панель приладів і мультимедійний екран, які у попередника розташовувалися окремо один від одного. Ще один дисплей розташовується нижче, відображаючи дані про роботу кліматичного обладнання. Також виробник оновив рульове колесо і атмосферне підсвічування салону.

Вищий комфорт, але класичні мотори: Hyundai випускає оновлений кросовер Genesis GV70

Корейська модель вийшла з тією ж силовою частиною, що була у попередника. Кросовер можна буде замовити з турбодизелем на 2,2 літра, бензиновим мотором на 2,5 літра і 3,5-літровим бітурбованим агрегатом. Найближчим часом очікується поява електричної версії GV70 з аналогічними оновленнями.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: