Експерт розповів про способи, які допоможуть продовжити термін служби автомобільних шин

Підпишись на нас:

Автомобільні шини можуть прийти в непридатний стан набагато раніше терміну, встановленого виробником. Існує низка правил, яких слід дотримуватися, щоб зберегти їхній стан якомога довше.

Подробиці

Насамперед варто регулярно перевіряти рівень тиску в покришках. Для кожного автомобіля його встановлюють окремо, дізнатися рекомендований можна в інструкції до транспортного засобу, а також на наклейці, встановленій на отворі дверей або лючку бензобака.

Не варто нехтувати процедурою балансування коліс. Особливо це важливо після проведення ремонту підвіски або рульового управління. Невелика розбіжність призведе до нерівномірного стирання гуми. Важливо правильно встановити кути розташування коліс.

Зберігання шин – ще один фактор, що впливає на їх термін служби. Для цього слід вибирати місця, куди не потрапляють прямі сонячні промені, добре провітрювані. Важливо, щоб поруч не було хімічних рідин, а також обігрівачів. Добре використовувати спеціальні підставки. Шини на дисках можна вертикально підвішувати або встановлювати горизонтально. Якщо вони без дисків, зберігати їх слід вертикально, у жодному разі не підвішуючи. Експерт також зазначив, що на високій швидкості покришки стираються швидше – не варто ганяти без потреби.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: