Унікальна Toyota Land Cruiser: позашляховик отримав «незламну» версію з 6х6 і бронею

Підпишись на нас:

Тюнінг-ательє Armormax Defence представило свій новий проект – «невбивану» Toyota Land Cruiser 79. Ця модель отримала назву TAC-6. Це екстремальний варіант японського позашляховика, який може використовуватися як у цивільних, так і у військових цілях. Автомобіль отримав систему 6х6, броньовану кабіну, може похвалитися великим паливним баком і АКПП від ZF.

Подробиці

У цієї моделі дуже цікава історія створення. Спочатку з компанією зв’язалися французькі сили спеціального призначення. Їм був потрібен автомобіль, який міг би працювати в несприятливих умовах, але не вимагав би спеціальної підготовки для керування. TAC-6 – це те, що придумала фірма. За всі випробування, які пройшов 6-колісний позашляховик, у нього не було зафіксовано жодної механічної несправності.

Автомобіль отримав подовжене шасі для підтримки третьої осі, а для передачі потужності на неї було додано другу роздавальну коробку. Приводні вали виготовлені на замовлення з трьох частин з використанням надміцних компонентів Dana. Ресори стандартної довжини можна модернізувати за допомогою 4-дюймового підйомного комплекту. Ще одним ключовим компонентом машини є трансмісія. Спочатку компанія побудувала 6-колісний LC 79 з МКПП, але потім вирішила перейти на автоматичну коробку. Причому вона була розроблена і омологована ZF у Південній Африці і виробляється виключно для TAC-6. У ній використовується спеціальна система охолодження, яка допомагає в спекотну погоду і під час руху з великим навантаженням. Вартість моделі без броні стартує з 81,5 тисяч доларів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: