У Nissan Qashqai з’явиться серйозний економічний конкурент: новий кросовер Renault

Підпишись на нас:

Уже 2 травня буде представлено абсолютно новий кросовер Renault Symbioz 2025 року. У модельній лінійці французького бренду цей автомобіль займе місце між Captur і Austral. А головним конкурентом новинки стане Nissan Qashqai. Паркетник пропонуватимуть із гібридною установкою. Сама машина являє собою новий погляд на філософію Renault «автомобілі для життя».

Подробиці

Поки що виробник опублікував лише кілька тизерних зображень майбутньої новинки. Найімовірніше, після її виходу компанія прибере зі своєї лінійки кросовер Arkana, оскільки заміна для цієї моделі не планується. При довжині 4,41 метра Symbioz лише на 15 мм коротший за популярний Qashqai.

У Nissan Qashqai з'явиться серйозний конкурент: названо точну дату презентації новітнього Renault Symbioz

На одному з тизерних зображень можна побачити відносно довгу лінію даху. Це натякає на те, що дизайн для новинки буде запозичений у нещодавно оновленого Captur і повністю електричного Scenic, включно з гострими вертикальними світлодіодними смугами і тонкими фарами, а також незграбним виконанням передньої частини.

На єдиному фото екстер’єру показано великий скляний дах. Схожий є у «зеленого» Scenic. У ньому використовуватиметься та сама технологія регульованої прозорості Solarbay. Однак інший дизайн буде запозичений у Captur, заснований на окремому портретному сенсорному екрані та наборі перемикачів під ним. Інформації про розмір багажника і салону поки що немає, але Renault заявляє, що Symbioz важитиме «менше 1500 кг». Під капотом машини розміститься двигун E-Tech hybrid 145. Дані про його продуктивність поки не розголошуються.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: