В Україні з’явиться новий кросовер Toyota, який має розхід менше 5 літрів на 100 км

Підпишись на нас:

В Україна стартував прийом замовлень на новий кросовер Toyota Corolla Cross. Модель отримала безліч модифікацій з моменту створення в 1966 році та виконувала ролі і спортивного купе, і сімейного компактвена.

В Україні з'явиться новий кросовер Toyota Corolla Cross
Цього разу оновлена Toyota RAV4 виконана у спортивній версії з акцентами класичного стилю Corolla. Виготовлена модель на модульній платформі GA-C, що використовується і для хетчбек-седану, і для кросовера.

В Україні з'явиться новий кросовер Toyota Corolla Cross
Проте незважаючи на це нова Corolla Cross відрізняється за дизайном від своїх тезок. Кросовер отримав унікальні форми та дизайн. Уважні водії можуть побачити схожість задньої частини авто з популярною RAV4, а саме шрифтом та малюнком ліхтарів.

В Україні з'явиться новий кросовер Toyota Corolla Cross
У ієрархічному відношенні Toyota Corolla Cross знаходиться між CH-R та RAV4. Corolla Cross схожа колісною базою на CH-R, але вужча на 3 см та коротша на 14 см від RAV4.
Салон Toyota Corolla Cross дублює інтер’єр Corolla, присутні лише незначні відмінності.

В Україні з'явиться новий кросовер Toyota Corolla Cross У заявці виробника йдеться, що японський кросовер отримав гібридну силову установку п’ятого покоління. Під капотом Toyota Corolla Cross розташована 2-х літрова “атмосферна” четвірка, що працює за циклом Міллера. Сумарна потужність двигуна сягає 197 кінських сил. В Україні кросовер буде запропоновано виключно з переднім приводом, адже через особливості платформи повнопривідну трансмісію з карданним валом і міжосьовим диференціалом встановити було неможливо.

В Україні з'явиться новий кросовер Toyota Corolla Cross
Відомо, що в Японії та деяких інших країнах будуть презентовані моделі з додатковим електродвигуном, що буде приводити в рух задні колеса.

Toyota Corolla Cross матиме приємні характеристики на витрату палива: швидкість до 100 км/год вона розвине за 7,6 секунди. При цьому витрата палива становить всього 4,3 л/100 км. В Україні кросовер буде представлено у всіх версіях, від бюджетної Live до Premium. Найдоступніший кросовер буде коштувати 1 306 100 грн.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: