Nissan готується оновити конкурента Toyota Alphard: футуристична зовнішність і економічний двигун від X-Trail

Підпишись на нас:

Актуальний мінівен Nissan Elgrand вийшов ще у 2010 році. Відтоді модель отримувала незначні поліпшення, що дало змогу виробнику продавати близько 2000 екземплярів автомобіля на рік. Таким чином, він серйозно поступається своєму серйозному конкуренту Toyota Alphard. Але, схоже, що Nissan Elgrand 2025 отримає серйозне оновлення. На це натякає представлений раніше концепт Hyper Tourer.

Подробиці

Як уже зазначалося, актуальний мінівен продається з 2010 року. У нього було внесено кілька незначних змін. А буквально місяць тому виробник почав продажі автомобіля з поліпшеним оснащенням. Наприклад, з’явилися камери кругового огляду як стандартне обладнання. Але модель все одно серйозно поступається Alphard. Для порівняння, останній було продано в кількості 53086 екземплярів проти 2255 Elgrand.

Nissan готується оновити конкурента Toyota Alphard, наділивши його футуристичною зовнішністю і мотором від X-Trail

Останнім часом у Nissan «вистрілило» одразу кілька моделей, але вони поки що роблять невеликий внесок у загальний обсяг продажів. Тому компанії необхідно оновлювати автомобілі, на яких вона стабільно заробляє. І йдеться якраз про Elgrand. Наразі мінівен оснащується 2,5-літровим і 3,5-літровим агрегатами. Нове покоління моделі, найімовірніше, отримає установку e-POWER Turbo від X-Trail. В її основі лежить 1,5-літровий мотор на 204 к.с. Це зменшить витрату пального машини. А в зовнішності автомобіля, найімовірніше, будуть присутні елементи дизайну від концепту Hyper Tourer.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: