Китайський «вбивця» Porsche Panamera буде представлений у середині 2024 року

Підпишись на нас:

У Мережі з’явилися перші офіційні фотографії нового Lynk&Co ZERO 2025 року. Одночасно з цим заступник генерального директора компанії на своїй сторінці написав, що на вихід моделі потрібно трохи почекати. Наразі бренд ретельно тестує автомобіль, щоб довести його до найкращого стану. Новинка має кодову назву E371, а в її основі лежатиме та сама платформа, що й у Zeekr 001.

Подробиці

Офіційно новинку представлять у середині поточного року. Це буде повністю електричний флагманський седан. На фото видно, що автомобіль чимось схожий на Porsche Panamera. У нього красиві лінії кузова, а в оснащення входять лідар і панорамний дах. Деякі елементи дизайну новинка запозичила у 07 EM-P, зокрема Y-подібні ліхтарі. Завдяки великому куту нахилу передньої частини в автомобіля має бути хороший коефіцієнт аеродинамічного опору.

Китайський «вбивця» Porsche Panamera буде представлений у середині 2024 року: офіційні фото Lynk&Co ZERO

При погляді на автомобіль збоку видно, що йому дісталася збільшена колісна база, тому на задньому ряду буде дуже просторо. Також седан укомплектований прихованими дверними ручками. На великі легкосплавні диски надіті спортивні покришки Michelin PS4. Позаду автомобіль демонструє той самий дизайн ліхтарів, що й у 07 EM-P. Корма також має доволі спортивний вигляд. Багажне відділення здається дуже містким. Крім того, позаду можна побачити спойлер у вигляді «качиного хвоста», як у Xiaomi SU7. Технічні характеристики китайської новинки поки що виробник не розкрив.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: