У мехбригаді ЗСУ «Маґура» заступились за танки Abrams, котрі розкритикували напередодні

Підпишись на нас:

Раніше західні експерти писали, що танки Abrams відвели з передової, адже вони не призначені для цієї війни. У повідомленні акцент робився на тому, що дрони займають левову частку поля бою, а тому танки для них легка мішень. Про це рішення написало авторитетне видання Associated Press з опорою на власні джерела у Пентагоні. Сталось це нібито через те, що ЗСУ втратили 5 з 31 одного Abrams.

Однак бригада «Маґура» заявила, що Abrams себе чудово показали на полі бою, і їх не будуть ховати від ворога та не залишать піхоту без їх підтримки. Також в 47-й мехбригаді ЗСУ «Маґура» наголосили, що «з якою метою, куди і що перекидають Збройні сили України – це не те, що ми будемо коментувати публічно».

Нагадаємо, що ще восени 2023 року
очільник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов прокоментував ситуацію з Abrams таким чином: «танк необхідно використовувати в операціях прориву, а не загальновійськовому бою».

Однак дана війна не піддається жодним правилам та теоріям військової справи, а тому і грати потрібно виходячи із ситуацій, котрі складаються, а не керуючись логікою.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: