Toyota відродить бюджетний «заряджений» хетчбек

Підпишись на нас:

Gazoo Racing, підрозділ Toyota, який займається розробкою спортивних моделей, останніми роками активно розвиває подібні автомобілі. Він уже випустив 4 машини. Але, згідно з японськими ЗМІ, завдяки Gazoo Racing на ринок повернеться Toyota Scarlet. Це буде порівняно недорогий хетчбек, який вийде тільки в спортивному виконанні. Причому спочатку випустять версію для ралі.

Подробиці

Однак японські ЗМІ повідомляють, що такий варіант Scarlet пройде омологацію. Тобто в продаж надійде серійна версія цього хетчбека. Щоправда, Toyota може випустити цю модель обмеженим тиражем. Відомо, що майбутній Scarlet побудують на базі платформи, яка використовується при виробництві компактних автомобілів Daihatsu.

Компанія Toyota може відродити модель Scarlet: дешевше 450 000 грн, але потужний мотор

З чуток, довжина японської новинки становитиме близько 3850 мм. Візуально хетчбек буде виділятися за рахунок розширених колісних арок, збільшеної колії і спортивних переднього і заднього бамперів. Під капотом у новинки можуть розмістити 1,3-літровий двигун із турбонаддувом, максимальна віддача якого сягне 150 к.с. Це буде високодинамічний автомобіль, оскільки його вага становитиме лише 980 кілограмів.

Компанія Toyota може відродити модель Scarlet: дешевше 450 000 грн, але потужний мотор

Разом із новинкою запропонують на вибір 6-ступінчасту «механіку» і 8-діапазонний «автомат». Повний привід Scarlet не отримає. Коштуватиме такий автомобіль близько 16 тисяч доларів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: