Mitsubishi офіційно перестала випускати кросовер ASX: але є 2 важливі нюанси

Підпишись на нас:

Компанія Mitsubishi офіційно зупинила виробництво компактного кросовера ASX. Це сталося через кілька днів після презентації нової версії цієї моделі. Однак рішення зачепило тільки домашній ринок. Тобто виробництво Mitsubishi ASX 2024 року припинено на японському автозаводі. Ба більше, ця модель може скоро повернутися на домашній ринок.

Подробиці

Цікаво те, що, згідно з раніше опублікованою заявою, ASX все ще користується попитом. Причому він перевищує пропозицію. Але японська компанія все ж прийняла рішення зупинити виробництво кросовера. Mitsubishi не повідомила, чому прийняла таке рішення. Однак, можливо, воно зумовлене тим, що компактний кросовер уже скоро перетвориться на електрокар.

Mitsubishi офіційно перестала випускати кросовер ASX - але є 2 важливі нюанси

Mitsubishi запланувала на 2025 рік презентацію повністю електричної версії ASX. Не виключено, що кросовер також змінить назву. В основу японської новинки ляже платформа AmpR Medium, яку Renault вже використовує при виробництві невеликих електрокарів. Довжина нового ASX становитиме 4380 мм, ширина – 1810 мм, висота – 1650 мм. Розмір колісної бази досягне 2670 мм. Тобто він виявиться трохи більшим за свого попередника.

Mitsubishi офіційно перестала випускати кросовер ASX - але є 2 важливі нюанси

Що стосується нового ASX, який дебютував у Європі, то він, як і раніше, багато в чому скопійований з Rernault Captur. Але дизайн кузова японської моделі був глибоко перероблений.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: