В Україну прибуде партія гаубиць Саддама Хусейна: що відомо

Підпишись на нас:

Велика Британія придбала для України партію старих радянських гаубиць. Техніку було викуплено приватною компанією Tanks Alot. Відомо, що раніше гаубиці належали до арсеналу колишнього диктатора Іраку Саддама Хусейна.

В мережі вже показали кадри на яких видно як виглядають 122-мм гаубиці “Гвоздика” та 152-мм “Акація”. Машини мають пустельний камуфляж, котрий свідчить про їхнє походження.

В Україну прибуде партія гаубиць Саддама Хусейна: що відомо

Ймовірно, що техніка потрапила в Ірак під час ірано-іракської війни у 1980-х роках. Коли було повалено Саддама, то гаубиці були передислоковані до коаліційних сил США та Великої Британії. Наразі техніка їде назад до Європи.

“Тепер, у заплутаній історії про реінкарнацію, ці установки везуть до України, щоб продовжити боротьбу проти самого виробника зброї”, – пишуть західні ЗМІ.

Наразі клмпанія Tanks Alot має великий асортимент танків, бронетехніки та транспортних засобів. Вони доступні для придбання та пропонуються в різному стані. В організації також є ряд транспортних засобів виключно для роздрібного продажу.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: