Броня БМП Bradley врятувала життя бійців ЗСУ під час атаки російського «Ланцета»

Підпишись на нас:

Російський боєприпас «Ланцет», більш відомий як безпілотник-смертник, вразив український «Бредлі», але броня БМП врятувала екіпаж і запобігла значним пошкодженням.

Подробиці

Під час бойових дій російський безпілотник «Ланцет» поцілив українську бойову машину «Бредлі». Проте реактивна броня Bradley (BRAT), спеціально розроблена для протидії таким загрозам, як осколково-фугасні протитанкові (HEAT) і бронебійні снаряди, поглинула сильний удар безпілотника.

Блоки реактивної броні (ERA), що оточують корпус Bradley, здетонували після контакту з безпілотником Lancet, що наближався, ефективно нейтралізуючи загрозу та захистивши екіпаж машини. Цей рівень захисту, незрівнянний зі звичайними російськими та українськими БМП (бойовими машинами піхоти), підкреслив передові оборонні можливості «Бредлі».

Броня БМП Bradley врятувала життя бійців ЗСУ під час атаки російського «Ланцета»

У результаті цього бою «Бредлі» американського виробництва вийшов переможцем, отримавши мінімальні пошкодження та захистивши солдатів, які перевозив.

Успішний захист «Бредлі» від російського безпілотника «Ланцет» є прикладом важливості інвестицій у сучасні системи броні для підвищення безпеки військ на полі бою.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: