Honda випустить новий седан, виробництво якого припинила 30 років тому

Підпишись на нас:

Компанія Honda припинила виробництво седана Prelude ще в 1990-х роках. Однак, згідно з інформацією, що надходить, ця модель скоро повернеться на ринок. Причому Prelude буде зовсім іншим автомобілем. Принаймні на це вказує концепт японської моделі, що дебютував минулого року. Єдине, що новинка візьме у свого попередника – це спортивний дизайн.

Подробиці

Майбутній Prelude, ймовірно, буде випущений у вигляді дводверного купе. У автомобіля буде витягнута передня частина кузова з відносно компактним капотом, але великим «носом». Тут розробники розмістять велику і тонку оптику, з’єднану, мабуть, світлодіодною смужкою. Передній бампер поповнився широким повітрозабірником, а корму доповнять великим дифузором.

Через 30 років Honda Prelude відроджується: розкрито ціни, зовнішність і характеристики

Новий Prelude відрізняється низькою посадкою, що теж підтверджує спортивну спрямованість автомобіля. За чутками, довжина автомобіля становитиме близько 4,3 метра, ширина – 1790 мм, висота – 1,3 метра. Розмір колісної бази досягне 2575 мм. Повідомляється, що під капотом у новинки розмістять 2-літровий двигун, який видає до 155 к.с. Разом із ним запропонують 210-сильний електромотор. Привід у новинки буде задній. У комплекті із зазначеними агрегатами буде йти безступінчаста трансмісія.

Через 30 років Honda Prelude відроджується: розкрито ціни, зовнішність і характеристики

За попередніми даними, Prelude на батьківщині коштуватиме 4,2-4,5 мільйона ієн (близько 750 000 грн). Новинка дебютує в другій половині 2025 року.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: