7 місць і розгін до 100 км/год за 4 секунди: Kia свій найшвидший кросовер

Підпишись на нас:

Компанія Kia офіційно підтвердила, що в січні майбутнього року на ринок вийде високопродуктивна версія EV9 GT. Цей сімейний кросовер, що вміщує до трьох рядів сидінь, стане швидшим. Майбутній Kia EV9 GT 2025 року отримає двомоторне компонування, завдяки якому його розгін до 100 км/год займатиме трохи менше 4 секунд. З чуток, коштуватиме кросовер близько 90 000 доларів.

Подробиці

Зазначимо, що найпотужніша версія Kia EV9 зараз комплектується двома електродвигунами, які в сукупності видають до 379 к.с. і 516 Н*м. Але ця модифікація набирає 100 км/год приблизно за 5 секунд. Тобто версія GT буде більш продуктивною. Очікується, що електродвигуни, які запропонують з новою модифікацією, зможуть видавати близько 600 к.с. і 550 Н*м крутного моменту.

7 місць і розгін до 100 км/год за 4 с: Kia випускає найшвидшу версію сімейного кросу EV9 GT

Але Kia не обмежиться тільки змінами технічної частини. Найімовірніше, компанія переробить підвіску, посиливши її, і поліпшить електронну систему гальмування. Це буде зроблено з метою підвищення стійкості кросовера на високих швидкостях. Однак, найімовірніше, керованість у EV9 буде на рівні більш компактних автомобілів. Тобто підвищення потужності не матиме негативного впливу на поведінку кросовера на дорозі.

7 місць і розгін до 100 км/год за 4 с: Kia випускає найшвидшу версію сімейного кросу EV9 GT

При цьому запас ходу у корейської моделі скоротиться. Не виключено, що кросовер в даному виконанні буде проїжджати приблизно 450 кілометрів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: