Анонсовано кросовер Toyota Crown з новим темним оздобленням, поліпшеною акустикою і просунутою мультимедіа

Підпишись на нас:

Анонсовано модель Toyota Crown 2025 року для американського ринку. «Родзинкою» цього оновлення є додавання в лінійку темного оздоблення Nightshade. Також повідомляється, що вартість кросовера з гібридною установкою стане вищою на 1390 доларів, досягнувши позначки в 41 440 доларів. І це далеко не всі зміни, яких зазнав «японець».

Подробиці

Якщо не враховувати нову комплектацію Nightshade, то модель представлена ще в трьох виконаннях: XLE, Limited і Platinum. При цьому остання версія збереже за собою статус флагмана лінійки. Що стосується нової модифікації, то в ній автомобіль оснащується затемненими шильдиками, чорними дверними ручками і обшивкою, корпусами дзеркал і «акулячим плавником». «Одягнений» кросовер у 21-дюймові колісні диски матово-чорного кольору. Модель доступна виключно в забарвленні Storm Cloud.

Анонсовано кросовер Toyota Crown 2025 року з новим темним оздобленням, поліпшеною акустикою і просунутою мультимедіа

Попри темну тематику, комплектація не отримала 2-кольорового оздоблення Platinum flagship з чорними капотом, дахом і дверима багажного відділення. У базі всі варіації оснащені двома 12,3-дюймовими дисплеями, рульовим колесом з обігрівом, шкіряною оббивкою, а також передніми кріслами з обігрівом і вентиляцією. Модифікація XLE додатково отримала аудіосистему з 6 динаміками. У решту версій додалася більш преміальна акустика JBL Premium з 11 колонками. А у виконанні Platinum тепер можна зустріти новий головний дисплей. Силова лінійка залишилася колишньою.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: