Розкішний Mercedes-Maybach GLS серйозно оновиться: перші фотографії новинки та терміни виходу на ринок

Підпишись на нас:

Розкішний кросовер Mercedes-Maybach GLS 2026 року отримає серйозне оновлення. Автомобіль буде модернізовано за тією ж схемою, що і його «молодший брат». Напередодні прототип новинки був помічений фотографами-«шпигунами» під час тестових заїздів. На опублікованих ними знімках вже можна помітити деякі зміни, яких зазнає німецька модель.

Подробиці

Mercedes GLS останнього покоління отримав перший фейсліфтинг майже рік тому. Однак тепер гряде нове оновлення автомобіля, але цього разу більш глибоке. Найрозкішніший варіант кросовера пройшов перші випробування недалеко від штаб-квартири німецької компанії в Зіндельфінгені. Деякі деталі кузова машини приховані камуфляжним захистом. На «шпигунських» фото видно, що автомобілю дістанеться абсолютно нова передня частина з більш громіздкою оптикою. Остання буде доповнена системою Digital Light.

Розкішний Mercedes-Maybach GLS серйозно оновиться: перші фотографії новинки та терміни виходу на ринок

Через оновлення решітки радіатора був змінений і передній бампер. При цьому перша збереже свої характерні хромовані вертикальні планки. Усередині машини буде встановлено фірмовий великий дисплей MBUX Superscreen, який об’єднує мультимедіа та «приборку». Також виробник ретельно допрацює шасі, щоб забезпечити ще більший комфорт пасажирам. Моторна лінійка, що складається з бензинових і дизельних агрегатів, буде оптимізована для зниження витрати пального та викидів забруднювальних речовин в атмосферу. Двигуни адаптують до майбутнього стандарту Euro-7. Новинка з’явиться навесні майбутнього року.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: