Анонсовано Nissan X-Trail Adventure з економічним двигуном: покращені позашляхові характеристики та 7-місний салон:

Підпишись на нас:

Кросовер Nissan X-Trail 2024 року отримав нову версію Adventure. Завдяки цій модифікації японська компанія має намір значно підвищити продажі свого паркетника на європейському ринку. При цьому не можна сказати, що комплектація Adventure є абсолютно новою. Просто на інших ринках вона відома як N-Trek. У ній автомобіль більше орієнтований на подолання бездоріжжя.

Подробиці

Автомобіль у новому виконанні трохи змінився зовні. Він отримав темне оздоблення фірмової решітки радіатора V-motion, затемнений хром на бамперах і чорні корпуси зовнішніх дзеркал. Крім того, кросовер «взутий» у 19-дюймові легкосплавні диски ексклюзивного дизайну. Вони також пофарбовані в чорний колір. Покупці зможуть обрати одну з восьми колірних комбінацій кузова, три з яких мають затемнений дах.

Покращені позашляхові характеристики та 7-місний салон: новий Nissan X-Trail Adventure виходить на ринок

Всередині також є кілька змін. Насамперед варто зазначити, що кросовер буде доступний як у 5-місній, так і в 7-місній версії. Інтер’єр машини оздоблений водостійкою оббивкою, плюс є спеціальні килимки і двостороння гумова прокладка багажника. Серед більш цікавого оснащення можна виділити 3-зонний клімат-контроль, сидіння з підігрівом і заднє крісло, що відкидається. Автомобіль приводиться в рух за допомогою гібридної установки з технологією e-Power. Ця система видає 213 к.с. потужності та поєднується з повним приводом e-4ORCE, де на кожній осі розміщено по одному електродвигуну. Управління здійснюється через АКПП. Вартість новинки в Європі поки що не повідомляється.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: