Peugeot повертається на ринок «заряджених» автомобілів: анонсовано e-208 PSE

Підпишись на нас:

Peugeot Sport Engineered було створено як підрозділ, що відповідає за випуск спортивних версій нових електрифікованих моделей. Він прийшов на заміну Peugeot Sport. Цей суббренд мав вивести на ринок e-208 PSE, але в кінцевому підсумку цей проект було скасовано. Однак тепер стало відомо, що підрозділ працює над «гарячою» електричною новинкою.

Подробиці

Зазначимо, що Peugeot – це один із брендів, які відмовився від випуску більш спортивних версій своїх універсалів і компактних автомобілів. Французька марка покинула ринок хот-хетчів практично в той самий час, що і Renault. Компанія вирішила зробити крок вперед і сконцентрувати всі зусилля на створення високопродуктивних версій своїх «електричок». Для цього було створено окремий підрозділ.

Peugeot повертається на ринок високопродуктивних автомобілів: анонсовано потужний e-208 PSE

Однак анонсований цим підрозділом Peugeot e-208 PSE так і не вийшов на ринок, хоча його концепт був представлений. Таким чином, суббренд випустив лише одну модель – 508 PSE. Ба більше, підрозділ до сьогоднішнього дня не показав жодної моделі з нульовим рівнем викидів, яка б відповідала поставленій перед нею меті. Однак він не був бездіяльним. Повідомляється, що він зіграв провідну роль у розробці нової силової установки, яка впроваджується в невеликі електрокари Stellantis. При цьому компанія все ж має намір випустити e-208 PSE. Причому потужність новинки сягатиме 280 к.с. З’явиться такий автомобіль після середини десятиліття.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: