Експерти назвали 5 найкращих автомобілів для дівчат та жінок

Підпишись на нас:

Яка машина потрібна сучасній жінці. 8 березня був опублікований рейтинг з 5 найкращих автомобілів, які підходять для жінок.

Kia Picanto

Kia Picanto

Як відомо, ультракомпактний, вже давно зовсім не означає жіночий. Тим не менш, завдяки своїм невеликим розмірам Picanto виглядає максимально доброзичливо та симпатично. Разом з тим, за рахунок довжини всього 3,6 метра на ньому дуже зручно маневрувати в міському потоці, а також шукати вільне місце для паркування.

Kia Soul

Kia Soul

Ще один представник модельної лінійки Kia, який чудово підійде представницям прекрасної половини людства. Все, що необхідно для жіночого автомобіля в ньому є з надлишком – він не дуже великий, має непоганий кліренс, місткий та зручний для посадки дітей.

Renault Kaptur

Renault Kaptur

Незважаючи на відносно невеликі розміри, цей французький кросовер виглядає цілком собі стильно, щоб зацікавити жіночу аудиторію. А за рахунок великої кількості кольорів, колись запропонованих покупцям компанією Renault, на вторинному ринку можна підібрати для себе будь-який необхідний з погляду яскравості варіант.

Mini Cooper

Mini Cooper

Тут ми переходимо вже у дорожчий сегмент. У нас Mini традиційно вважають жіночим автомобілем і недарма. Машина справді є привабливою для представниць прекрасної статі. Вона поєднує у собі, мабуть, усі якості, які шукають сучасні дівчата в автомобілі.

Lexus NX

Lexus NX

Важко пояснити чому, але цей кросовер найчастіше купують не чоловіки. Вдивіться у водіїв кросоверів Lexus NX. Більшість із них практично напевно будуть дівчатами або жінками. Cтильний японський преміум привертає увагу жіночої статі своїм яскравим дизайном, цікавим салоном і габаритами менше, ніж Lexus RX. Що ще потрібно сучасним модницям.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: