Mercedes-Benz випускає задньопривідне купе з економним двигуном і великим запасом ходу

Підпишись на нас:

У Німеччині стартував продаж оновленого купе Mercedes-Benz CLE 300 e 2025 року. Це чергова модель німецької марки, яка пережила етап електрифікації. Однак компанія не стала випускати електричну версію CLE. Замість цього вона оснастила автомобіль гібридною установкою, яка знижує витрату пального і помітно збільшує запас ходу. Ціни на новинку стартують з 69 734 євро.

Подробиці

Таку суму просять за задньопривідне купе, яке оснащується 2-літровим турбованим двигуном. Його заявлена максимальна потужність сягає 204 к.с. Разом із ним йде 129-сильний електродвигун. Ця комбінація спільно видає до 313 к.с. У комплекті з ними пропонується компактний акумулятор, через появу якого обсяг паливного бака зменшився до 50 літрів. Але це не завадило збільшити запас ходу.

Mercedes-Benz випускає модель з великим запасом ходу, але без радикалізму - на ринок вийшов CLE 300 e

На електротязі німецька новинка проїжджає до 100 кілометрів. Її гібрид підтримує миттєве відключення ДВЗ під час руху. На додаток до цього передбачається система рекуперації енергії гальмування. Тобто на електротязі купе може довго їздити міськими вулицями.

Mercedes-Benz випускає модель з великим запасом ходу, але без радикалізму - на ринок вийшов CLE 300 e

Цікаво те, що при підготовці гібридної версії Mercedes-Benz додав лише нові 19-дюймові колісні диски. Як і інші версії німецького купе, новинка комплектується великим сенсорним дисплеєм, шкіряними сидіннями, цифровою панеллю приладів та іншими опціями. Зокрема, радикальної модифікації від AMG гібридний CLE не отримав.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: