Німеччина приєдналася до етапу досліджень і розробок багатонаціонального БТР CAVS Patria 6×6

Підпишись на нас:

Програма Common Armored Vehicle System (CAVS) почалася в 2019 році і включає Фінляндію, Естонію, Латвію та Швецію. Зараз Німеччина приєдналася до фази досліджень і розробок (R&D).

Подробиці

Німеччина приєдналася до етапу досліджень і розробок багатонаціонального БТР CAVS Patria 6×6 разом із існуючими країнами-учасниками, Фінляндією, Латвією, Естонією та Швецією.

Згідно з умовами угоди, Німеччина матиме доступ до результатів пакетів розробки продуктів, створених у рамках програми, і зможе спільно визначати вимоги для майбутніх варіантів місії.

У рамках програми CAVS розробку системи броньованої машини 6×6 очолила Patria з наміром, щоб переважна більшість поставок транспортних засобів здійснювалася з використанням місцевих промислових потужностей країн-членів.

Німеччина залучить до програми значні промислові потужності через Rheinmetall і Krauss-Maffei Wegmann.

За оцінками Shephard Defence Insight, Німеччина намагатиметься закупити близько 350 одиниць на основі необхідних рівнів сил і німецького запасу БТРів, які незабаром будуть виведені з експлуатації.

Виходячи із запропонованої конфігурації, цілком імовірно, що програма CAVS буде націлена на німецький парк колісних броньованих машин, зокрема на варіанти TPz1 Fuchs.

Німеччина має близько 940 одиниць цих транспортних засобів, які, як очікується, будуть виведені з експлуатації до 2025 року, але уряд Німеччини вже придбав 400 БТР Boxer для модернізації своїх колісних БТРів.

Раніше цього тижня Patria оприлюднила плани щодо модернізації транспортних засобів у рамках переходу до стандартних серійних автомобілів, а міністр оборони Фінляндії Антті Хаккянен також дозволив розпочати закупівлю автомобілів у Patria.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: