Hyundai підготував цікаві зміни для «вбивці» BMW X5

Підпишись на нас:

Корейська компанія офіційно представила оновлений Genesis GV80 2025 року. Автомобіль отримав більше технологічного обладнання, але при цьому його ціна не змінилася. Базова версія корейської моделі продаватиметься на американському ринку за мінімальні 57,7 тисячі доларів. У США автомобіль стане доступним найближчим часом, але точні терміни не озвучені.

Подробиці

Кросовер пережив плановий рестайлінг, під час якого йому трохи “освіжили” зовнішність. Так, він отримав оновлені радіаторну решітку і передній бампер, який поповнився більшими повітрозабірниками. Незначних доопрацювань зазнала також задня частина кузова. Але цікавіші зміни ховаються в салоні.

Hyundai підготував цікаві зміни для "вбивці" BMW X5: представлено новий Genesis GV80

Усередині корейської моделі з’явився новий 27-дюймовий екран. Центральний тунель став більшим і поповнився збільшеними підстаканниками та іншим важелем перемикання передач. На додаток до цього передбачаються нові оздоблювальні матеріали і платформа для бездротової зарядки. Крім того, за замовчуванням кросовер оснащується сканером відбитків пальців і поліпшеною гальмівною системою з більш потужними передніми супортами.

Hyundai підготував цікаві зміни для "вбивці" BMW X5: представлено новий Genesis GV80

Технічно Genesis GV80 не змінився. Під капотом у нього встановлюється 2,5-літровий двигун з турбонаддувом, який видає до 300 к.с. Опціонально доступний бітурбований агрегат на 3,5 літра з віддачею в 375 к.с.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: