На ринок повертається «померлий» кросовер Renault у нестандартному вигляді

Підпишись на нас:

Компанія Renault кілька років тому запустила програму, в рамках якої працює над поверненням на ринок “померлих” автомобілів. У продаж уже надійшов компактний хетчбек, який набув сучасних технологій і незграбного вигляду. А скоро має відбутися дебют абсолютно нового Renault 4 2025 року, який покинув європейський ринок кілька десятиліть тому.

Подробиці

Поки що можна лише робити припущення про те, яким буде цей автомобіль. Але в Мережі неодноразово з’являлися рендери французької моделі. Причому кожен із них, включно з останнім, показують, що Renault 4 буде незграбним автомобілем із високим і рівним дахом. Раніше представники французької марки зазначили, що таке компонування насправді забезпечує потрібний лобовий опір.

На ринок повертається «померлий» кросовер Renault у нестандартному вигляді

Представлена модель загалом повторює стилістику, яка була застосована в Renault 5. Але новий кросовер буде більшим. Зокрема, у нього більший розмір дорожнього просвіту. При цьому новинка отримає характерну прямокутну вставку спереду, всередині якої розмістять світлодіодну оптику. Розташований нижче бампер матиме правильну форму.

На ринок повертається «померлий» кросовер Renault у нестандартному вигляді

Передбачається, що інтер’єр у представленої новинки буде оформлений у стилі Renault 5. За замовчуванням кросовер можуть оснастити 95-сильним електромотором, тоді як за доплату запропонують агрегати на 120 і 150 к.с. Не виключений також варіант із повним приводом. Кросовер вийде на ринок у 2025 році.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: