Машини з пліснявою і низький попит: китайський автогігант зіткнувся з серйозними проблемами в Німеччині

Підпишись на нас:

Китайський автогігант BYD, відомий своїми амбіціями та успіхами на рідному ринку, зіткнувся з несподіваними труднощами в Німеччині. Незважаючи на будівництво заводу в Мексиці та популярність у Великій Британії, німецький ринок поки що є для “китайців” неприступною фортецею. Зазначимо, що це серйозне випробуванням для компанії, яка звикла до лідерських позицій на ринку.

Подробиці

Так, нещодавно судно BYD Explorer No1 доставило в Бремерхафен 3 000 електрокарів, викликавши занепокоєння у місцевої влади можливим початком експансії доступних китайських моделей. Однак їхні побоювання виявилися марними: за два місяці було зареєстровано лише 160 нових машин BYD. Експерти, опитані Handelsblatt, вважають, що китайські авто ще не скоро зможуть завоювати довіру німецьких споживачів.

Машини з пліснявою і низький попит: китайський автогігант BYD зіткнувся з серйозними проблемами в Німеччині

До слабкого попиту додалася проблема цвілі, виявленої в машинах після тривалої морської доставки. Це негативно позначилося на якості автомобілів і репутації компанії. Наразі портові служби активно борються з цією проблемою, обробляючи автомобілі озоном.

Загалом, перспективи BYD у Німеччині залишаються туманними. Компанія стоїть перед вибором: подолати початкові труднощі або переглянути стратегію присутності на німецькому ринку. Час покаже, чи зможе BYD адаптуватися до нових умов і завоювати довіру європейських споживачів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: