Найпотужніший BMW року готується до дебюту: на останньому фото розкрито нові деталі

Підпишись на нас:

Компанія BMW продовжує тестувати прототип гібридної версії нового M5. Це буде перша подібна модифікація у баварської моделі. Очікується, що з виходом гібрида потужність седана зросте більш ніж на 100 к.с. Ба більше, баварська компанія випустить новий BMW M5 2025 року ще й у кузові седан. Судячи з опублікованих фотографій, до офіційної презентації залишилося недовго.

Подробиці

Баварська новинка на останніх знімках позбулася частини захисного камуфляжу. На них видно, що компанія BMW не стала радикально змінювати зовнішність M5 щодо звичайного седана. Зокрема, новинка отримала ту саму головну оптику, хоча передній бампер вирізняється агресивнішим виглядом через появу нових повітрозабірників. Останнє, ймовірно, зумовлене тими змінами, що відбудуться в технічній частині.

Найпотужніший BMW M5 2025 року готується до дебюту: на останньому фото розкрито нові деталі

З чуток, майбутній M5 запозичить трансмісію, яка раніше була впроваджена в кросовер XM. Тобто під капотом спортивного седана розмістять бітурбований двигун об’ємом 4,4 літра. У комплекті з ним запропонують щонайменше один електромотор. Сукупна віддача такої комбінації поки що невідома. Інсайдери повідомляють, що BMW може довести потужність седана до 718 к.с., крутний момент – до 1030 Н*м.

Найпотужніший BMW M5 2025 року готується до дебюту: на останньому фото розкрито нові деталі

З іншого боку, через появу акумулятора та електромотора вага автомобіля зросте на 454 кілограми. Тобто істотного приросту в динаміці чекати не варто. За попередніми даними, офіційна презентація BMW M5 відбудеться влітку.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: