Найдешевший Sandero отримав нову комплектацію з багатшим оздобленням

Підпишись на нас:

Стартували продажі нового Dacia Sandero 2024 року. Примітною особливістю цього оновлення є додавання комплектації Journey, яка розташувалася на вершині модельної лінійки. Автомобіль уже готовий штурмувати дилерські центри Європи. Зокрема, в Іспанії ця модель є справжнім бестселером. І впровадження нової варіації лише зміцнить її становище.

Подробиці

Раніше топовою модифікацією моделі була версія Expression. Тепер її місце зайняла комплектація Journey. У ній автомобіль оснащений 16-дюймовими колесами, світлодіодною головною оптикою, зовнішніми дзеркалами з електрорегулюванням і обігрівом, датчиком дощу, мультимедіа з 8-дюймовим сенсорним монітором, автоматичним клімат-контролем, тканинним салоном, моніторингом “мертвих” зон, камерою заднього виду, круїз-контролем, системою утримання смуги руху, попередженням про втому водія та іншими сервісами.

Найдешевший автомобіль Dacia отримав нову топову комплектацію за ціною Lada Vesta, але з багатшим оздобленням

У новій версії автомобіль доступний із кількома двигунами. Роль базового відіграє 1,0-літровий 3-циліндровий агрегат на 90 к.с. За доплату його можна замінити на 1,0-літровий мотор ECO-G з віддачею в 100 к.с. Він оснащений технологією bifuel, що дає змогу використовувати скраплений газ як паливо на додаток до бензину. Кожен двигун працює в тандемі з 5-швидкісною “механікою” і переднім приводом. Вартість автомобіля становить 15 040 – 15 640 євро.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: