Позашляховики, що не розчарують: топ-6 найкращих кросоверів 2024 року

Підпишись на нас:

Кросовери – це одні з найпопулярніших автомобілів українців, адже поєднують в собі найкращі риси, що так актуальні в наш час.

Позашляховики не просто комфортні, а й надійні та якісні, а про їх всюдиходність нічого й говорити. Тому сьогодні ми назвемо найкращі моделі кросоверів, що зараз запропоновані на ринку.

Subaru Crosstrek

Модель належить як до хетчбека, так і до позашляховика. Кросовер повнопривідний та має високий кліренс для відмінної їзди по бездоріжжю. Особливістю моделі є технологія безпеки EyeSight від Subaru.

Kia XCeed

Модель отримала безліч схвальних відгуків від автолюбителів. Кросовер привертає увагу своїм дизайном, котрий зберіг в собі класичні риси. У базову комплектацію Kia XCeed входить інформаційно-розважальна система з Apple Carplay і Android Auto, круїз-контроль і паркувальна камера. Перевагою кросовера є просторий 426-літровий багажник.

Ford Focus Active

Модель доволі впевнено конкурує зі своїми колегами, адже Ford Focus – це завжди втіленням традицій та практичності. Кросовер обирають шанувальники комфорту та екстриму, адже завдяки оновленим компонентам підвіски він краще справляється з поганим дорожнім покриттям і бездоріжжям.

Honda Jazz Crosstar

Модель має трендовий дизайн та
надійну комплектацію. Під капотом Jazz Crosstar знаходиться 1,5-літрова гібридна силова установка e:HEV.

Dacia Sandero Stepway

Модель має схожі умови надійності, як і
Dacia Duster, але Dacia Sandero Stepway вирізняється маневреністю та особистим стилем. Кросовер надійний та сучасний, що і приваблює численних автолюбителів.

Skoda Kamiq

Модель доволі часто очолює рейтинги найкращих кросоверів, тому і наш список не виняток. Кросовер хоч і компактний, але він спроєктований настільки вміло та якісно, щоб забезпечити максимальну практичність. Під капотом знаходиться 1-літровий або 1,5-літровий бензиновий двигун, котрі показали доволі високий рівень економічності. Пасажиромісткість складає п’ять пасажирів, а 400-літровий багажник стане у нагоді для сімейних подорожей.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: