Три типи кузова, три мотори та спортивне оздоблення: стартують продажі оновленого Hyundai i30

Підпишись на нас:

Новий Hyundai i30 2024 року готується надійти в продаж на європейському ринку. Ця недорога модель за короткий час змогла стати одним з еталонів у сегменті С. Автомобіль може похвалитися оптимальним співвідношенням ціни та якості. В оновленні на 2024 рік машина трохи змінилася зовні і стала більш технологічно оснащеною. Крім того, було переглянуто її моторну лінійку.

Подробиці

Корейська модель доступна у двох варіантах виконання: Klass і N Line. Крім того, покупці можуть обрати автомобіль у кузові хетчбек, універсал або фастбек. У базовій модифікації машина укомплектована світлодіодною оптикою, 16-дюймовими колесами, 10,25-дюймовою мультимедійною системою, 2-зонним клімат-контролем, тканинною оббивкою салону, камерою заднього виду, попередженням про виїзд зі смуги, що займається, круїз-контролем та іншими функціями.

Три типи кузова, три різні мотори та спортивне оздоблення: стартують продажі оновленого Hyundai i30

У дорожчій варіації з’являються спеціальний пакет зовнішнього оздоблення, 17-дюймові легкосплавні диски і система запуску без ключа. Моторна лінійка включає в себе три агрегати. Початковим є 96-сильний двигун на 1,5 літра. Він поєднується з МКПП на 6 швидкостей. Далі йде 1,0-літровий мотор потужністю 100 к.с., доповнений 48-вольтовою системою. Йому в пару покладено ту саму «механіку» і DCT з подвійним зчепленням. На вершині лінійки перебуває гібрид з 1,5-літровим агрегатом на 140 к.с. Він пов’язаний виключно з коробкою-«автомат». Вартість «корейця» становить 26 250 – 34 325 євро.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: