5 бюджетних вживаних автомобілів, які майже не ламаються навіть з великим пробігом

Підпишись на нас:

Бюджет для придбання автомобіля з пробігом кожен визначає самостійно, виходячи зі своїх фінансових можливостей. При цьому на практиці доволі часто в розрахунок береться середній показник у 300 000 грн. Здавалося б, зараз у продажу представлено достатньо варіантів, але насправді хороших автомобілів у цьому ціновому сегменті не так вже й багато.

Volkswagen Polo

Перекупник знайшов 5 іномарок за 225 000 грн, які майже не ламаються

Спираючись на бюджет у 300 000 грн, можна придбати непоганий автомобіль B-класу. І найцікавіше в цьому разі виглядає Polo в п’ятому поколінні 2012 – 2013 років випуску. Це добре оснащений автомобіль з надійними двигунами і коробками, приємною зовнішністю і недорогим утриманням. Модель добре себе зарекомендувала в Україні і стабільно має попит на вторинному ринку. За ці гроші варто розглядати ТЗ з пробігом в районі 150 тисяч кілометрів на «механіці» або з АКПП і з 1,6-літровим мотором.

Honda Civic

Перекупник знайшов 5 іномарок за 225 000 грн, які майже не ламаються

Розцінки на японські моделі останнім часом сильно злетіли, і багато хто виправдано вважає, що цінник часто не відповідає якості. Однак це ніяк не заважає багатьом автолюбителям обирати саме такі ТЗ, серед яких найчастіше інтерес привертає Civic у восьмому поколінні. Автомобіль оптимально збалансований як за оснащенням, так і за рівнем комфорту. Крім того, не потрібно забувати, що це дуже надійна модель з великим ресурсом, міцними моторами та живучими КПП. Зараз у цьому бюджеті можна знайти Civic 2007 – 2009 року з пробігом від 200 тисяч кілометрів.

Ford Mondeo

Перекупник знайшов 5 іномарок за 225 000 грн, які майже не ламаються

У межах 300 000 грн варто розглядати не тільки популярні авто B або C класу. Також непогано в цьому бюджеті виглядає покупка цієї моделі, яка помітно вища за рівнем комфорту. Купити можна Mondeo в четвертому поколінні в дорестайлінговому кузові кінця десятих років випуску з пробігом у 150 – 200 тисяч кілометрів. Автомобіль цікавий за всіма параметрами, зокрема і в плані надійності. Особливо, якщо розглянути ТЗ на механічній КПП і з 2,0-літровим бензиновим двигуном.

Nissan Qashqai

Перекупник знайшов 5 іномарок за 225 000 грн, які майже не ламаються

Хорошим вибором у цьому бюджеті може стати компактний кросовер Nissan Qashqai в першому поколінні. Це надійний, комфортний автомобіль з багатим технічним оснащенням і привабливим дизайном. Зрозуміло, в цьому разі орієнтуватися більше доведеться на моделі найперших років виробництва з пробігом близько 200 тисяч кілометрів, але загалом покупка буде цілком виправданою. На сьогодні в цьому бюджеті доступні кросовери 2007 – 2008 років випуску з 2,0-літровими ДВЗ на «механіці» або з варіатором.

Opel Astra

Перекупник знайшов 5 іномарок за 225 000 грн, які майже не ламаються

Такий бюджет в наші дні дозволяє автолюбителю звернути увагу на стильний і привабливий ТЗ в особі Opel Astra в кузові J 2010 – 2011 років виробництва. Автомобіль насправді привертає увагу і точно зможе порадувати непоганим технічним оснащенням. Розглянути в даному випадку можна ТЗ з пробігом в 150 – 200 тисяч кілометрів. Бажано брати до уваги модифікації, на яких не стоять проблемні КПП і мотори. Оптимально підходить для покупки авто з 1,6-літровим атмосферним двигуном і «механікою».

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: