Топ-6 незвичних варіантів тюнінгу Daewoo Lanos

Підпишись на нас:

Довкола Daewoo Lanos хоч і ходе багато жартів, однак автомобіль вже став “народним” улюбленцем. Модель бюджетна та універсальна, а тому її обирає велика кількість водіїв. Сьогодні ми розповімо про цікавий та незвичний тюнінг “Ланоса” в Україні.

Розкішний Lanos

Топ-6 незвичних тюнінга Daewoo Lanos

На Львівщині Daewoo Lanos автолюбителі перетворили на преміальне купе. В салоні переважає розкіш та стиль, котрий прикрашає шкіра та кермо від Mercedes C-Class. На місці передніх сидінь встановлено крісла від Alfa Romeo GT. До функціоналу додали безключовий доступ, акустику Focal і великий сенсорний дисплей. Зовнішній вигляд автомобіля залишився без змін.

Lanos на 500 «конячок»

B3894896-B0AC-4A60-B910-8903C60BA896

Простий на перший погляд, але потужний під капотом Daewoo Lanos також існує. Автомобіль отримав 2,0-літровий турбомотор Opel, котрий має 500 к.с., а його максимальна швидкість складає понад 300 км/год.

Ніби Lamborghini

Топ-6 незвичних тюнінга Daewoo Lanos

Побачити такий Daewoo Lanos майже неможливо. Власник автомобіля накачав його максимально і тепер модель завдяки своїм дверям в стилі Lamborghini має неймовірний вигляд. Салон Daewoo Lanos перетягнули червоно-чорною шкірою та замінили кермо, а замість стандартного двигуна встановили 2,0-літрову четвірку Opel на 201 к. с.

Зебра “Lanos”

Топ-6 незвичних тюнінга Daewoo Lanos

Автомобіль Daewoo Lanos 2005 року отримав доволі незвичний чорно-білий дизайн. Авто доповнили обвісом, масивними бамперами, схованими ручками задніх дверей та круглими ліхтарями. Салон прикрасили спортивними кріслами. Під капотом встановили 2,0-літровий 150-сильний двигун від Opel Calibra.

Lanos всюдихід

Топ-6 незвичних тюнінга Daewoo Lanos

Львівські майстри перетворили Daewoo Lanos на позашляховик. Автомобіль 2007 року отримав збільшений кліренс, великі шини, лебідку, шноркель та багажник на даху.

Дракон

Топ-6 незвичних тюнінга Daewoo Lanos

Екстравагантний дизайн цього Lanos нагадує шкіру чи то змії, чи то дракона.
На додачу до аерографії автомобіль отримав обвіс, литі диски і задній спойлер. Салон доповнили спортивними кріслами, а до 1,6-літрового двигуна додався спортивний вихлоп.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: