Названо точну дату презентації найбюджетнішого кросовера Kia, який проїде без АЗС сотні кілометрів

Підпишись на нас:

Ринок електромобілів після кількох років зростання зараз перебуває у стадії «охолодження». Однак це не заважає компаніям готувати нові «зелені» моделі. Один зі швидких дебютантів – Kia EV3 2025 року. Концепт цього автомобіля виробник продемонстрував минулого листопада в рамках мотор-шоу в Лос-Анджелесі. І тепер новинка готова до офіційного дебюту в серійному вигляді.

Подробиці

Корейський бренд виклав у Мережу чергові офіційні зображення майбутнього електричного кросовера. Також стало відомо, що його презентація намічена на 23 травня. Автомобіль отримає незграбний дизайн із вертикальними передніми і задніми частинами, а також незвичайну оптику, яку можна було побачити минулого року на концепті. Загалом, серійна модель буде на 90 відсотків схожа на шоу-кар. До решти 10 відсотків увійдуть збільшені бічні дзеркала і стандартні дверні ручки.

Названо точну дату презентації новітнього кросовера Kia EV3: чи буде він схожий на показаний раніше концепт?

Щодо інтер’єру, то він поки що офіційно не показаний. Тому залишається орієнтуватися на виконання салону шоу-кара. Очікується, що інтер’єр отримає мінімалістичне виконання, практично без фізичних органів управління. Хоча не виключено, що якісь кнопки і важелі Kia все-таки залишить.

Найбюджетніший кросовер Kia EV3 розсекретили до прем’єри: у Fiat 600 з’явився конкурент

Новинка буде побудована на платформі E-GMP. При цьому вона навряд чи отримає 800-вольтову архітектуру від більших EV6 і EV9. Найімовірніше, машині дістанеться 400-вольтова система від EV5. Отже, надшвидкої зарядки можна не чекати. За словами зарубіжних ЗМІ, вартість моделі становитиме 32 тисячі доларів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: