Водій позашляховика пошкодив автомобілі, піднімаючись на засніжену гору

Підпишись на нас:

Власник Jeep Wrangler на своєму досвіді зрозумів, що, хоча цей автомобіль є дуже потужним позашляховиком, він не може впоратися з крижаною, засніженою дорогою без хороших зимових шин і ланцюгів.

Подробиці

Інцидент нещодавно було зафіксовано на курорті Heavenly Resort у Саут-Лейк-Тахо, де за останній тиждень випало понад 1.7 метрів снігу. Водій намагався піднятися на гірку, щоб потрапити в готель, але в результаті спровокував зіткнення кількох транспортних засобів, якого можна було легко уникнути.

Водій джипа вперше з’являється у полі зору на вершині гірки і як тільки водій потрапляє на слизьку дорогу, транспорт починає ковзати та врізається у снігову навалу.

Звичайно, в такому разі краще було відразу запинитися і попросити відбуксирувати авто, або дочекатися покращення умов для проїзду.

Замість цього водій намагається виїхати заднім ходом зі снігового берега, і при цьому транспортний засіб розвертається і починає ковзати назад вниз по схилу. Внаслідок чого, джип повільно сповзає вниз по схилу.

На відео видно, як потім Wrangler врізався в білу Tesla Model 3, штовхнувши електромобіль вниз по пагорбу і в два інших автомобілі. Джип зупинився лише тоді, коли застряг в одному зі снігових заметів.

Хоча на жаль, Tesla та два інших транспортних засобу були втягнуті в інцидент , пощастило, що все це було записано на камеру, а це означає, що водієві Jeep доведеться провести важку розмову зі своїм страховиком щодо ремонту пошкоджених автомобілів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: