Seat оновив модель Cupra Leon на 2025 модельний рік: витрата палива 5,5-літрів на 100 км

Підпишись на нас:

Стартували продажі оновленої Cupra Leon 2025 року. Компактна модель пропонується у двох варіантах виконання кузова і з «освіженою» зовнішністю. Крім того, виробник переглянув її список оснащення. Збірка автомобіля налагоджена в Іспанії на заводі Seat недалеко від Барселони. Його вартість становить 33 180 – 34 650 євро.

Подробиці

Як уже говорилося, автомобіль пропонується в двох кузовах: 5-дверний хетчбек і універсал. При цьому комплектація у моделі всього одна. До її оснащення входять повний пакет подушок безпеки, 18-дюймове «лиття», світлодіодна оптика, датчик дощу, цифрова панель приладів, мультимедіа із сенсорним екраном, 3-зонний клімат-контроль, мультикермо з регулюванням за висотою і глибиною, центральний замок із ДК, система безключового доступу, адаптивний круїз-контроль, допомога під час старту на схилі, попередження про виїзд із займаної смуги, передні і задні паркувальні датчики, зовнішні дзеркала з обігрівом і електроприводом, протитуманні ліхтарі та інші опції.

Seat оновив модель Cupra Leon на 2025 модельний рік: ще більше оснащення та 2 різних кузови

Моторна лінійка новинки також не відрізняється варіативністю. Автомобілю незалежно від типу кузова належить тільки 1,5-літровий чотирициліндровий агрегат, доповнений технологією Light Hybrid на 48 вольт. Він видає 150 кінських сил потужності. З двигуном поєднується коробка передач DSG із подвійним зчепленням. Привід – передній. На кожні 100 км шляху машина витрачає близько 5,5 літрів пального.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: