Популярний в Україні китайський виробник показав новий кросовер з мінімальною витратою палива

Підпишись на нас:

Член Geely Group — Lynk & Co готовий представити абсолютно нову модель, попередньо показавши її в серії тизерів в соціальних мережах. Lynk & Co 08 — це п’ятимісний позашляховик середнього розміру зі спортивним стилем і електрифікованою основою.

Подробиці

Тизери в поєднанні з офіційними фотографіями закамуфльованих прототипів розкривають екстер’єр авто. 08 використовує еволюцію стилю Lynk & Co, яка дуже схожа на інший бренд Geely, Zeekr. Верхня частина розділених фар виглядає гострішою та витягнутішою, ніж у попередніх моделях Lynk & Co, сягаючи набагато ближче до лобового скла. Інші частини кузова, які ми можемо побачити, включають тонкі повітрозабірники бампера, декоративні елементи на передніх дверях, які з’єднані з дзеркалами та вбудованими датчиками ADAS, а також подовжені світлодіодні задні ліхтарі.

Популярний в Україні китайський виробник показав новий кросовер з мінімальною витратою палива

Усередині модель оснащена великим сенсорним екраном інформаційно-розважальної системи в портретній орієнтації, встановленим у центрі мінімалістичної панелі приладів. Що ще важливіше, позашляховик представить нову систему Flyme Auto від Meizu, яка принесе цікаві функції підключення до смартфону та безліч варіантів налаштування, включаючи функцію розділеного екрана. Материнська компанія Geely Group купила Meizu минулого року, а це означає, що система, ймовірно, буде встановлена на великій кількості моделей.

Популярний в Україні китайський виробник показав новий кросовер з мінімальною витратою палива

Lynk & Co 08 базується на архітектурі CMA 2.0, яка також використовуватиметься майбутнім наступником Volvo XC60. Як і інші моделі Lynk & Co, очікується, що 08 матиме гібридну силову установку, яка поєднує 1,5-літровий трициліндровий двигун з електродвигунами.

Lynk & Co 08

Вихід Lynk & Co 08 на ринок Китаю очікується в третьому кварталі цього року. Це буде сьоме доповнення до місцевого асортименту Lynk & Co, поряд з моделями 01, 02, 03 , 05, 06 і 09 (плюс електричний скутер 04). Дізнатися більше про електрифікований позашляховик можливо буде на автосалоні в Шанхаї, який відкриється 18 квітня.

Lynk & Co 08 Lynk & Co 08

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: