Оновлений SsangYong Korando офіційно представлений: позашляховик став економічнішим

Підпишись на нас:

У Європі відбулася офіційна презентація оновленого кросовера SsangYong Korando 2024 року. Зазначимо, що на батьківщині ця модель представлена під новою маркою KG Mobility. Корейський кросовер візуально не змінився. Але SsangYong додав Korando кілька стилістичних доопрацювань, які доступні з новим пакетом опцій, і біпаливним двигуном.

Подробиці

Автомобіль, як і раніше, вирізняється об’ємним кузовом з виступаючими бічними гранями капота, задніх колісних арок і низки інших елементів. Відмінною особливістю Korando можна назвати велику оптику: сучасні кросовери все частіше отримують вузькі фари. Кросовер виділяється також високим кліренсом і наявністю пластикового захисту знизу. Тобто автомобіль зберіг колишню прохідність на бездоріжжі.

Оновлений SsangYong Korando офіційно представлений: все ще гарний на бездоріжжі, але став економічнішим

Новий пакет опцій приносить із собою деякі стилістичні зміни, включно з чорними акцентами на кузові. Зокрема, в такий відтінок пофарбована лінія, яка з’єднує між собою задні ліхтарі. Оновлений кросовер доповнюється колісними дисками діаметром 19 дюймів.

Оновлений SsangYong Korando офіційно представлений: все ще гарний на бездоріжжі, але став економічнішим

Стандартно корейська модель комплектується 1,5-літровим двигуном із турбонаддувом. Його заявлена максимальна віддача досягає 149 к.с., крутний момент – 290 Н*м. З таким мотором йде 6-ступінчаста механічна КПП. Опціонально можна замовити 163-сильний варіант двигуна, що поєднується з 6-діапазонним «автоматом». Обидва мотори доповнюються повним приводом.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: