Офіційно представлено оновлений Land Rover Defender: більше комфорту та потужніший двигун

Підпишись на нас:

У Великій Британії відбулася офіційна презентація оновленого позашляховика Land Rover Defender 2024 року. Автомобіль набув більше розкішних опцій. Також він отримав нові турбодизельний двигун і спеціальну модифікацію, яка дебютує на ринку лише у 2025 році. Офіційні ціни на британський позашляховик поки не оголошені, але автомобіль точно подорожчає.

Подробиці

Завдяки проведеному оновленню Defender тепер можна замовити з турбодизельним двигуном об’ємом 3 літри. Його максимальна віддача сягає 345 к.с., крутний момент – 700 Н*м. Тобто потужність позашляховика порівняно з попередньою турбодизельною версією зросла на 49 к.с., тяга – на 50 Н*м.

Офіційно представлено оновлений Land Rover Defender: більше комфорту та потужніший мотор

Після оновлення автомобіль оснастили передніми кріслами з електроприводом, що запам’ятовує налаштування, охолодженням і електропідігрівом. Він же доступний для сидінь другого ряду. На вибір покупцям запропонували кілька нових варіантів оздоблення, включно зі шкірою, чорним деревом та іншим. Крім того, опціонально британську модель можна замовити з двома роздільними кріслами позаду, з підігрівом і вентиляцією.

Офіційно представлено оновлений Land Rover Defender: більше комфорту та потужніший мотор

Нова версія, яка вийде наступного року, запропонує оригінальне забарвлення кузова. Візуально вона також відрізняється за рахунок чорної радіаторної решітки та 22-дюймових колісних дисків. Тобто фактично всі зміни (крім моторної гами) торкнулися дизайну і матеріалів оздоблення.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: