Популярний Suzuki Jimny зробили мініатюрною копією дорого Mercedes-Benz G-Class Brabus

Підпишись на нас:

Suzuki Jimny протягом тривалого часу був дуже популярним позашляховиком, але його популярність ще більше зросла з появою моделі четвертого покоління в 2018 році. Крім того, став актуальним і бізнес по виробництву обвісів для Jimny.

Подробиці

Безумовно, обвіси, які викликали найбільше заголовків протягом багатьох років, були натхненні Mercedes-Benz G-Class. Кілька різних тюнерів продають їх, і натхненний Brabus G63 комплект цього конкретного Jimny особливо привертає увагу.

Suzuki Jimny

Цей конкретний Suzuki був виставлений на продаж через Al Ain Class Motors у Дубаї та є одним із найбільш незвичних Jimny, які ми зустрічали, оскільки він справді виглядає як «дитячий G-Class».

Передня частина мізерного позашляховика була змінена завдяки новим фарам і окантовкам, решітці радіатора в стилі Mercedes-Benz, збільшеним повітрозабірникам, покажчикам повороту на передніх чвертях панелей і капоту з масивним куполом електроприводу та повітрозабірником. Неназваний тюнер, що стоїть за трансформацією, також оснастив Jimny двома панелями на даху корпусу зі світлодіодними світловими панелями.

Інші модифікації Suzuki включають розширені колісні арки, нові колеса з чорним покриттям і великі бічні підніжки. Є також велике заднє крило з вуглецевого волокна, встановлене на даху, кришка запасного колеса під брендом Brabus і нові задні ліхтарі.

Трансформація продовжується в салоні. Сидіння, нижня панель приладів, тунель коробки передач, дверні панелі та центральна частина керма оздоблені яскраво-синьою шкірою, а інші частини салону оброблені синьою алькантарою. Ніяких механічних модифікацій Jimny не було зроблено.

Цей Jimny коштує 165 000 AED, що еквівалентно 44 921 $. Це більш ніж удвічі перевищує стартову ціну стандартного Jimny в ОАЕ, яка становить 73 000 дирхамів ОАЕ (19 874 доларів США).

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: