Найбюджетніша модель Suzuki отримала оновлену версію і економний двигун

Підпишись на нас:

В Індії пройшла презентація і одразу стартував продаж хетчбека Suzuki Swift 2025 року нового покоління. Згідно з опублікованим описом, японська модель пережила доволі масштабну модернізацію, яка торкнулася кузова, салону, технічної частини та оснащення. При цьому Swift залишився недорогим автомобілем: в Індії за нього запросили суму, еквівалентну 304 736 грн за курсом.

Подробиці

Японська модель у рамках модернізації отримала нові бампери. Передній доповнюється невеликими вирізами з боків під протитуманні фари та довгим повітрозабірником. Задній відрізняється простою конструкцією. Головна оптика так само має великі розміри. Але всередині у неї з’явилася нова графіка, складена світлодіодними стрічками. На додаток до цього доступні 15-дюймові колісні диски і розширена палітра відтінків кузова.

На ринок вийшла модель від Suzuki за ціною від 304 736 грн: особливості та характеристики нового Swift

Хетчбек може похвалитися технологічним оснащенням. Разом із ним доступні нова приладова панель, 9-дюймовий сенсорний екран, круїз-контроль, бездротова зарядка, 6 подушок безпеки, електропідсилювач керма та базові системи безпеки. Крім того, ззаду розміщуються парктроніки і камера.

На ринок вийшла модель від Suzuki за ціною від 304 736 грн: особливості та характеристики нового Swift

Під капотом у Swift тепер розміщується новий 1,2-літровий двигун, позбавлений турбіни. Його максимальна потужність досягає 80 к.с., крутний момент – 112 Н*м. Автомобіль оснащується на вибір 6-ступінчастими механічною або автоматичною КПП.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: