Hyundai оновлює свій популярний преміальний кросовер: проїде 500 км без АЗС

Підпишись на нас:

Компанія Hyundai приступила до дорожніх випробувань оновленого Genesis GV60 2025 року. Автомобіль, як очікується, переживе черговий рестайлінг, який принесе з собою кілька точкових змін. Але вони будуть значущими для популярного кросовера. Частина з підготовлених доопрацювань змінять зовнішність автомобіля, хоча він, як очікується, збереже знайомий дизайн.

Подробиці

Корейська модель має зберегти колишню оптику, представлену у вигляді двох світлодіодних смужок. При цьому, згідно з інформацією, що надходить, її буде точково оновлено. Зокрема, не виключено, що корейський виробник поліпшить якість передніх фар. Але передній бампер у кросовера буде перероблений, оскільки решітка радіатора опуститься нижче. Однак її форма, найімовірніше, залишиться колишньою.

Hyundai значно допрацьовує популярний кросовер: опубліковано фотографії Genesis GV60 2025 року

Решітку радіатора доповнили передніми датчиками паркування. Крім того, конструкцію бампера доповнять новими повітрозабірниками з вертикальною орієнтацією. На додаток до цього інженери Hyundai оснастять кросовер новими 21-дюймовими колісними дисками, що покращують аеродинаміку автомобіля. У салоні очікується поява більшого центрального екрану.

Hyundai значно допрацьовує популярний кросовер: опубліковано фотографії Genesis GV60 2025 року

Корейська модель має вийти 2025 року з новим обладнанням, що відповідає за безпеку. Але дата офіційної презентації поки що не розкрита. Передбачається, що електрична версія GV60 отримає новий акумулятор, завдяки якому запас ходу перевищить 500 кілометрів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: