БМП Bradley на великій відстані знищив російський танк Т-80: стало відомо завдяки чому

Підпишись на нас:

Вперше за час повномасштабного вторгнення ЗСУ вдалося уразити російський танк прямим ураженням на великій відстані, за допомогою ракети з дротовим наведенням.

Подробиці

В ухвалений урядом США від 23 квітня пакет допомоги Україні увійшла неназвана кількість БМП Bradley. На даний момент ці БМП використовує тільки 47-ма бригада і завдяки продуманій тактиці використання бойової машини успішного сповільнює наступ росіян. Один з таких випадків був зафіксованим на відео з дрону.

Танк Т-80 був помічений екіпажем Bradley за кілька кілометрів і по ворожій важкій бронетехніці була випущена ракета TOW із дротовим наведенням. Одне точне влучання дозволило пробити 43-тонкий танк. Подібне влучання ракети запущеної з Bradley вперше відбулося на такій великій дистанції. Не просто так американський БМП називають вбивцею танків.

Незважаючи на те, що М2 Bradley важить на 10 тонн менше, ніж танк Т-80 і має слабшу броню, саме тактика далеких пострілів ракетою TOW дає йому основну перевагу. Особливо добре це працює вночі, адже Bradley має інфрачервону оптику, яка дозволяє побачити ворожий танк набагато раніше за противника.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: