Виробник бронемашин Roshel відкриває цех в Україні

Підпишись на нас:

В Україні планують виробляти військову зброю канадського коріння. Канадська компанія бронемашин Roshel планує почати виробляти в Україні військову техніку.

Подробиці

Про це повідомив генеральний директор Roshel:

«Ми на завершальній стадії планування локалізації частини нашого виробництва в Україні».

Керівник виробництва від початку війни в Україні працевлаштув понад 200 біженців з України. Наразі компанія планує відкрити цех по виробництву техніки і в Україні.

Бренд планує локалізувати виробництво в Європі, щоб спростить логістику та вихід на нові ринки. Завод, що буде працювати в Україні, має виготовляти дрони-камікадзе.

Виробник бронемашин Roshel відкриває цех в Україні

«Раніше ми зосереджувалися переважно на північноамериканському ринку, але в міру збільшення нашої експортної діяльності, особливо в Європу, важливо мати місцеві виробничі потужності. Нещодавно ми розгорнули партію транспортних засобів у Боснії, і зараз ми працюємо над кількома замовленнями для інших європейських країн. Наявність виробничих потужностей у Європі поліпшить нашу здатність ефективніше обслуговувати ці ринки та швидше реагувати на їхні потреби», — розповідає генеральний директор компанії Роман Шимонов.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: