Volkswagen Tiguan знову оновлюють: кросовер отримає економічний двигун і повний привід

Підпишись на нас:

Нове покоління кросовера Volkswagen Tiguan 2024 року вже представлено в дилерських центрах у багатьох європейських містах. Однак виробник продовжує оновлювати модель, додаючи їй додаткової привабливості в очах покупців. Адже автомобіль має відповідати різним потребам водіїв. Цього разу оновлення торкнулося механічної частини німецького кросовера.

Подробиці

На момент дебюту нової генерації автомобіль був представлений не тільки з бензиновими двигунами з електрифікацією, а й з двома гібридними установками. Причому останні пропонують найбільший у своєму класі запас ходу на електротязі – не менше 130 кілометрів. Вони не поступилися “корейцям”, будучи виключно передньопривідними. Однак багато клієнтів шукають варіанти з повним приводом. І до останнього моменту такої трансмісії в поєднанні з PHEV у лінійці німецької моделі не було.

Нове покоління Volkswagen Tiguan знову оновиться: кросовер отримає економічний мотор у поєднанні з повним приводом

Тепер же стало відомо, що автомобіль отримає під’єднуваний гібрид із поперечним розташуванням двигуна, оснащений системою повного приводу 4MOTIN. В основі цієї установки лежить 1,5-літровий мотор із віддачею 150 к.с. Разом з електродвигуном гібридна система видає 245 к.с. потужності. Ця установка вже дебютувала з новою моделлю California. Дальність ходу кросовера на електротязі становитиме від 100 до 130 кілометрів. Очікується, що нова система з’явиться на борту паркетника наступного року.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: